Mijn hobby fotograferen is in mijn jeugd ontstaan, vaak liep ik met de camera van mijn ouders op vakantie al kiekjes te maken. Tijdens mijn eerste reis naar India in 2009 kwam ik erachter dat ik fotograferen echt ontzettend leuk vind en vanaf toen is het een echte hobby geworden. Ik fotografeer graag dieren, mijn hond en paard hebben dan ook vaak model moeten staan. Maar ook op reis heb ik mijn camera graag in handen. Hieronder vind je dan ook een kleine verzameling van mijn reizen.  


PRIJZEN & SHOOTINFORMATIE

Basis pakket

Deze fotoshoot kost 60 euro (excl. reiskosten) en is voor één gezin of dier. Voor dit bedrag krijgt u een fotoshoot op locatie naar keuze, dit kan zijn in een bos, park of juist in een stad. De locatie wordt samen besproken en op basis van de wensen van de klant afgesproken. 

In totaal ontvangt u 10-20 foto's als digitaal bestand. Deze zijn in origineel formaat die u dan ook op klein of groot formaat kunt laten afdrukken. 

Uitgebreid pakket

Passen jouw fotowensen niet binnen het bovenstaande pakket neem dan vrijblijvend contact met me op. Dan kijken we of we samen een passende oplossing voor een goede prijs kunnen vinden. 


EXTRA INFORMATIE

Voor een fotoshoot is het handig als we het perfecte plaatje kunnen regisseren. Honden en paarden die op bepaalde locaties kunnen blijven staan/zitten of liggen maakt foto's maken erg makkelijk. Zorg er dan ook voor dat je voor een hond voldoende snoep mee brengt om het model extra te verwennen. Vooraf wat oefenen is ook zeker aan te raden!

Ga je zelf met je hond/paard of als compleet gezin op de foto zorg dan voor leuke kleren die matchen. Dezelfde kleuren is vaak een beetje saai, heb je een zwarte hond probeer dan dus zwart te vermijden. Maar probeer ook te ver uit elkaar liggende kleuren te vermijden. Een wit t-shirt bij de ene persoon en een zwarte bij de andere steekt erg af op een foto.