PRIJZEN & SHOOTINFORMATIE

Een fotoshoot kost 60 euro (excl. reiskosten). Voor dit bedrag krijgt u een fotoshoot op locatie naar keuze, dit kan zijn in een bos, park of juist in een stad. De locatie wordt samen besproken en op basis van de wensen van de klant afgesproken. 

In totaal ontvangt u 10-20 foto's als digitaal bestand. Deze zijn in origineel formaat die u dan ook op klein of groot formaat kunt laten afdrukken. 

Voor een fotoshoot is het uiterst handig als we de beelden kunnen regisseren. Honden en paarden die op bepaalde locaties kunnen blijven staan/zitten of liggen is dus erg handig. Zorg er dan ook voor dat je voldoende snoep mee brengt om het model extra te verwennen. Verder is het dus ook handig als er vooraf geoefend is.

Wil je zelf met je hond/paard op de foto zorg dan voor leuke kleren die matchen bij de hond. Dezelfde kleuren is vaak een beetje saai, heb je een zwarte hond probeer dan dus zwart te vermijden. Dit geldt ook voor familie fotografie, probeer de kleren op elkaar af te stemmen. 


Mijn hobby fotograferen is in mijn jeugd ontstaan, vaak liep ik met de camera van mijn ouders op vakantie al kiekjes te maken. Tijdens mijn eerste reis naar India in 2009 kwam ik erachter dat ik fotograferen echt ontzettend leuk vind en vanaf toen is het een echte hobby geworden. Ik fotografeer graag dieren, mijn hond en paard hebben dan ook vaak model moeten staan. Maar ook op reis heb ik mijn camera graag in handen. Op deze pagina vind je dan ook een kleine verzameling van mijn reizen.